logo
0
0 €
  • Domov
  • Blog
  • Origos Tím
  • Tím Origos, to nie sú iba športové výkony v cyklistike: Prvé úspechy dosahujeme už aj vo futbale!
Zdieľať

Tím Origos, to nie sú iba športové výkony v cyklistike: Prvé úspechy dosahujeme už aj vo futbale!

V rámci tretieho júlového víkendu sa na futbalovom ihrisku v Zamarovciach pri Trenčíne odohral priateľský futbalový turnaj po záštitou hokejového klubu Dukla Trenčín s názvom Turnaj Priateľov a Fanúšikov Dukly. Samozrejme nemohli chýbať ani zverenci tímu Origos, ktorí tentokrát vymenili tretry za kopačky a šli ukázať, čo v nich je aj na futbalovom poli.

Tím Origos, to nie sú iba športové výkony v cyklistike: Prvé úspechy dosahujeme už aj vo futbale!

Na turnaji sa o prvenstvo pobilo hneď niekoľko tímov v rôznych vekových a výkonnostných zloženiach. Okrem fanúšikov sa medzi samotnými hráčmi mihli aj viaceré známe mená z hokejového prostredia, napríklad Viliam Čacho, reprezentant SR, bývalý kapitán Dukly Trenčín a súčasný hráč Oceláři Třinec, Oliver Okuliar, taktiež súčasný reprezentant SR a bývalý hráč Dukly Trenčín, ktorý momentálne pôsobí v českom Mountfield HK, ako aj slovenská hokejová legenda Tomáš Záborský, ktorý je momentálne súčasťou kádru HK Poprad.

 

Napriek vyostreným situáciám na ihrisku sa celý turnaj niesol na sto percent v znamení Fair Play.

Zo známych futbalistov sme mohli v akcii sledovať napríklad Petra Čögleya, bývalého hráča AS Trenčín, s ktorým získal dvojnásobný titul majstra SR, ale aj viacero lokálnych futbalových legiend, napríklad nášho Lukáša Losonszkého. 😊

 

Zápasy boli naozaj rýchle a napínavé – z hľadiska boli po celý čas cítiť nervy aj radosť z úspechov a perfektne zakončených akcií.

Aj napriek nečakane silnej konkurencii v rámci zúčastnených mužstiev sa nakoniec podarilo zverencom pod záštitou Tímu Origos prebojovať až do finále turnaja, kde sa stretli s tímom fanúšikov HK Dukla Trenčín z Bánoviec nad Bebravou. Zápas to bol naozaj napínavý, ako sa od správneho finále očakáva, ale chlapci z Tímu Origos boli predsa len o niečo úspešnejší na strely aj góly a súpera nakoniec zdolali s výsledkom 4:1.

 

Hráči z Tímu Origos sa vydýchavajú na striedačke po úspešne zakončenej akcii proti Fanúšikom Dukly Trenčín z Bánoviec nad Bebravou.

V rovnakom zápase mali diváci okrem toho možnosť vidieť famózny hetrik spod kopačky nášho Lukáša, ktorý si aj za tento vynikajúci výkon vyslúžil špeciálnu cenu Najlepšieho Strelca turnaja.

 

Náš Produktový manažér Lukáš Losonszký si preberá cenu za Najlepšieho Strelca turnaja.

Tento perfektný výsledok Tímu Origos nás samozrejme veľmi teší a v našej internej meetingovej miestnosti už hrdo stojí nová trofej z tohto turnaja. V športových aktivitách určite nepoľavujeme a už sa tešíme na budúci ročník tejto skvelej udalosti!

 

Zverenci Tímu Origos oslavujú zaslúženú výhru.

Chceli by ste sa ponoriť do atmosféry tejto akcie ešte viac? Pozrite si oficiálny video report.

martin.stuchlik@origos.eu

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.