logo
0
0 €
Zdieľať

Nový Origos Ambasádor Michal Mička: Do E-bike MTB Vstupuje S Nadšením

Svet cyklistiky je plný vášne, dobrodružstva a nových technologických pokrokov. My sme nedávno do nášho Origos tímu privítali nového ambasádora, ktorý nás zavedie hlbšie do sveta e-bike MTB a predstaví nám dojmy z jazdy na biku od ORIGOS značky BESV. Zistite, prečo Michal Mička považuje e-bike MTB za budúcnosť cyklistiky a aké zážitky mu tento nový elektrobicykel poskytol.

Nový Origos Ambasádor Michal Mička: Do E-bike MTB Vstupuje S Nadšením

Michal Mička, 37-ročný cyklista, ktorý sa tejto vášni venuje už ako 25 rokov, bol oslovený Matúšom Radosom, organizátorom pretekov E-bike MTB, aby sa zúčastnil Majstrovstiev Slovenska v tejto disciplíne. E-bike MTB získava stále väčšiu popularitu, a to Michala presvedčilo, že aj u neho nastal čas pridať sa k tejto trendovej disciplíne.

Rozhodnutie Michala zúčastniť sa MSR E-bike MTB nezabralo veľa času. S Matúšovou pomocou si u nás na Origos predajni v Trenčíne vybral svoj BESV e-bike. Nakoniec sa nechal presvedčiť modelom

 

Už počas tréningov bol nadšený z výkonu a komfortu, ktorý mu tento bicykel poskytoval. Jazda na e-bike MTB bola pre Michala podľa jeho slov skutočným potešením, najmä pri zdolávaní strmých kopcov, kde mu elektrický pohon výrazne pomáhal, a mohol sa oprieť aj do stúpaní, na ktoré by si na klasickom MTB zrejme netrúfol. Počas zjazdov ocenil efektívne predné a zadné odpruženie, ktoré mu zabezpečilo pohodlný zážitok na inak technicky náročnej trati.

Jednou z najdôležitejších častí elektro bicykla je samozrejme jeho pohon. Michal bol so silou a kapacitou batérie nad mieru spokojný, a bez problémov prekonal aj dlhšiu trasu bez akýchkoľvek obáv, že by sa batéria vybila.

 

None
None
None

 

Michal sa rozhodol stať sa v našich končinách ambasádorom spoločnosti Origos a značky BESV, pretože sám presvedčil o výnimočnosti a kvalite tejto svetovej značky. Jeho nadšenie a pozitívne skúsenosti s týmto bicyklom mu umožňujú podeliť sa o túto novú formu cyklistiky s ďalšími cyklistami a fanúšikmi tohto neviazaného dobrodružstva a my z Origos tímu sa veľmi tešíme, že máme novú posilu, ktorá nás bude hrdo reprezentovať aj v najvyššej E-bike MTB súťaži u nás.

Elektrické horské bicykle značky BESV, ktorú na Slovensku hrdo zastupuje spoločnosť Origos, prinášajú do sveta cyklistiky nový rozmer a jasne vytŕčajú aj z radov ostatných horských elektro bicyklov. Michal je pripravený nás viesť týmto novým cyklo trailom a s jeho bohatými skúsenosťami a vášňou pre cyklistiku veríme, že nás v jeho spoločnosti čakajú skvelé nové príbehy a dobrodružstvá. Sledujte aj vy spolu s nami a Michalom, ako sa e-bike MTB stáva výraznou a neoddeliteľnou súčasťou cyklistického sveta.

martin.stuchlik@origos.eu

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.