logo
0
0 €
Zdieľať

Melon Winter Kit a rukavice Pogies udržia vaše deti v teple aj počas zimného výjazdu

Patríte medzi tých, ktorých zima nezastaví? Koncom jesene, počas chladnej jari a dokonca aj v treskúcej zime si doprajete pár premrznutých kilometrov na bicykli v spoločnosti vašich najmenších ratolestí. V našom Origos eshope máme pre vás dve špeciality, ktoré udržia vaše deti v teple.

Melon Winter Kit a rukavice Pogies udržia vaše deti v teple aj počas zimného výjazdu

Jazdenie v zime s prilbou prináša omrznuté uši, alebo aj komicky nasadenú prilbu na zimnej čiapke. Riešením je edícia Melon Winter Kit. Nová zimná súprava pre prilby Melon zazimuje každú prilbu Urban Active. Zateplená a mäkká zimná súprava obsahuje priedušnú membránu a prekrytie uší pre pohodlnú jazdu aj v teplotách pod bodom mrazu. Tri veľkosti robia Winterkit dostupný nielen pre vaše deti, ale aj pre vás.

Druhá vychytávka je určená pre tých, ktorí disponujú štýlovými a pre vaše ratolesti skutočne adrenalínovými riadidlami Kids Ride Shotgun. Nepremokavé Pogies rukavice udržia ich ruky v teple. Vyrobené sú zo špeciálnej termoizolačnej textílie 3M Thinsulate, ktorá dokáže odolávať aj extrémne nízkym teplotám.

martin.stuchlik@origos.eu

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.