logo
0
0 €
Zdieľať

Do práce na skladacom elektrobicykli. Je kompaktný, ľahký a výkonný!

Jedným z najčastejších dôvodov kúpy skladacieho elektrobicykla je skutočnosť, že zaberajú minimum priestoru. Ich ľahký materiál a rýchle rozloženie vám zaručí možnosť kombinovať jazdu s iným druhom dopravy. Skladacie elektro bicykle sú navyše ideálne na každodenné dochádzanie do práce aj školy, využijete ich aj na výletoch. Ako ich vybrať?

Do práce na skladacom elektrobicykli. Je kompaktný, ľahký a výkonný!

Čo sú skladacie bicykle a kde ich viete použiť najlepšie?

 

 

 

Skladacie bicykle sú špecifickou kategóriou bicyklov, pre ktorú je typická rýchla a jednoduchá zložiteľnosť a rozložiteľnosť bicykla na viac súčastí. Rozloženie aj zloženie navyše trvá iba zopár sekúnd a zvládne to naozaj každý!

 

Keďže elektromobilita v našej krajine je čoraz populárnejšia, tento trend sa musel skôr či neskôr preniesť aj do bicyklov. Skladacie nie sú žiadnou výnimkou. Ich jedinečnou výhodou je maximálna skladnosť s minimálnym zabratím priestoru a tiež možnosť prepravy s iným druhom dopravy, či už ide o auto alebo o hromadnú dopravu.

 

So skladacím elektro bicyklom vás neprekvapí žiadna dopravná zápcha ani meškajúci spoj a užijete si jazdný komfort, ktorý zabezpečí výkonný motor s dlhým dojazdom.

 

Skladacie bicykle sú ideálnym spoločníkom na prepravu v meste aj na každodenné dochádzanie ako alternatíva inej dopravy. To, že si ich viete zobrať kamkoľvek, je možné využiť na dovolenkách aj výletoch. Nemusíte riešiť žiadne nosiče ani vozíky!

 

 


Klasické vs. skladacie elektrické bicykle a ich výhody

 

 

Komfortnú jazdu na skladacích elektrických bicykloch si užijete najmä na spevnených mestských alebo vidieckych cestách, pričom v závislosti od výberu modelu si môžete trúfnuť aj na náročnejšie trasy, najmä ak má dostatočnú kapacitu batérie.

 

Ak ide o ich vlastností, parametrov a výhod, tak:

 

·jednou z najväčších výhod oproti klasickému elektro bicyklu je mobilita s kombinovaním iných druhom dopravy vďaka skladacím kokpitom

 

·ich konštrukcia je ľahká a manipulácia s nimi je jednoduchá, čo oceníte najmä pri uskladňovaní, bicykel navyše zaberie iba minimum priestoru

 

·pri presunoch na aute viete skladací elektrobicykel jednoducho odložiť do kufra auta bez riešenia strešného nosiča na klasický bicykel, čo je ďalšie plus

 

·nasadnutie na skladací elektrobicykel je oveľa bezpečnejšie ako pri klasickom bicykli, v tomto prípade je to spôsobené nižším nástupom

 

·skladacie elektrobicykle sa svojim výkonom môžu rovnať ostatným kategóriám, viete na nich dosiahnuť rýchlosť až do 25 km/h a dojazd môže byť až 100 km

 

·skladacie elektrobicykle sú oveľa obratnešie a jazdí sa s nimi jednoduchšie aj vďaka špecifickej konštrukcii s dôrazom na robustnosť

 

·dizajn je nie ničím narušený a to vďaka vnútornému vedeniu káblov a vhodne umiestnenej batérií, ktorá nepôsobí rušivo

 

·tak, ako klasické bicykle, aj tie skladacie sú ideálnym spoločníkom namestských cyklotrasách, vidieckych cestách aj v teréne, stačí iba zvoliť vhodný model

 


Skladacie bicykle EOVOLT ako značka kvality aj univerzálnosti

 

 

Spoločnosť EOVOLT pripravila niekoľko vydarených skladacích elektrobicyklov, ktoré sú praktické, zaujmú odolnou konštrukciou, dizajnom aj prevedením. Vyrobené sú z ľahkého hliníka a v ponuke ich nájdete v širokej palete rozličných farieb. 

 

V našej ponuke nájdete tieto zaujímavé modely:

City 4-speed

Tento skladací elektro bicykel je ideálny ako mestský bicykel, ktorý je veľmi ľahký a kompaktný. Má atraktívny vzhľad a ak si potrpíte na rýchlych presunoch po meste, je to ideálny spoločník. Výkonný motor spoločnosti Bafang s parametrami 36V a 250Wh s dojazdom až 50 km vás odvezie kamkoľvek, kde bude treba! Integrovaná lítium-iónova batéria od značky LG je zárukou výdrže aj výkonu a nabíjať ju viete aj bez toho, aby ste museli bicykel presúvať k zástrčke. Tento skladací bicykel má až 5 rýchlostných stupňov asistencie a tak bude jazda prispôsobená vaším potrebám.


 

City X

Ide o model vhodný najmä na jazdu do mesta. Tento skladací elektrobicykel má motor značky Bafang s 36V a 250W a poskytne vám jazdu rýchlosťou najviac 25km/h  s dojazdom až 50 km. Dôležitým komponentom je jeho spoľahlivá batéria od spoločnosti LG, ktorá je integrovaná v sedlovke. Veľkou výhodou je aj remeňový prevod, ktorý zabraňuje riziku hrdze reťaze a tak si môžete po jazde ihneď oddýchnuť bez starostí. Bicykel je vybavený 16“ kolesami a radením, ktoré poskytuje 3 mechanické rýchlosti značky Shimano Nexus 3 s umiestnením v zadnom kolese.


 

Confort X

Praktickým a podareným kúskom je model Confort X. Tento elektrický skladací bicykel je kompaktný a dokážete ho zložiť aj rozložiť do pár sekúnd. Spoločnosť Samsung sa postarala o výkonnú 14 Ah batériu s neuveriteľným dojazdom až 100 km. Je vybavený hydraulickými kotúčovými brzdami a 7- rýchlostnou prehadzovačkou Shimano. Model sa pýši svojím kvalitným sedlom a spoľahlivým osvetlením od značky Spanninga, pôvodom z Francúzska. Širšie kolesá veľkosti 20“ vám v kombinácií s odpruženou vidlicou zaručia komfortnú jazdu a zároveň stabilnú jazdu.


 

Confort

Model Confort vás už na prvý pohľad zaujme svojím špičkovým dizajnom, no tam jeho výhody nekončia. Jedná sa o pohodlný a praktický elektrický skladací bicykel so zaujímavými parametrami. 36V batéria od spoločnosti Samsung zaručuje dojazd až 100 km a je šikovne integrovaná v sedlovke bicykla. Aj v tomto prípade sa viete spoľahnúť na 20“ kolesá so širšími pneumatikami pre maximálne pohodlie aj na nerovných cestách. Vďaka radeniu Shimano máte k dispozícii až 7 rýchlostí a o bezpečnosť sa starajú hydraulické kotúčové brzdy. Skrátka, skvelý pomer ceny a výkonu!


 

Afternoon 20

Tento kúsok je ideálny do mesta aj do terénu. Elektrobicykel má kolesá veľkosti 20“ so širšími pneumatikami, väčší rám a pneumatickú odpruženú vidlicu. Pomocou jednoduchého nastavovača si viete vidlicu upraviť a tak nerovnosť na ceste nebude žiadnou prekážkou! Afternoon 20 má rám s ručne leštenými zvarmi pre hladký povrch a tiež pneumatiky s extra ochranou proti prepichnutiu. Výkonná batéria poskytuje dojazd 70 až 100 km podľa terénu, čo z bicykla robí skvelý adventure model. Má tiež  možnosť pripojenia tašiek na zadný nosič batožiny, čo oceníte na výletoch.


 

Morning 16

Tento model vás zaručene zaujme svojím dizajnom a v našom e-shope ho máme až v 5 pastelových farbách. Nízka hmotnosť a skladnosť vám uľahčia kombinovanie s inými druhmi dopravy, napríklad s autom, vlakom či autobusom. Motor tohto modelu má 250 W a zabezpečí vám pohodlnú jazdu s dojazdom 20 až 50 km. Elektrobicykel má hydraulické kotúčové brzdy, čo je záruka bezpečného brzdenia v každej situácii. Bicykel má rám s ručne leštenými zvarmi pre hladký povrch a tiež vnútorné vedenie káblov, výsledkom čoho sú skvelá aerodynamika a štýlový dizajn


 

Evening 24

Posledným modelom v našom výbere je Evening 24. Ide o elektrobicykel so skladacím kokpitom, ktorý je vybavený väčším rámom a kolesami so špeciálnou úpravou proti prepichnutiu do náročnejšieho terénu.  Elektromotor tohto modelu má výkon 250W, čo mu dáva dojazd až do 100 km. Bicykel zaujme aj dizajnom, na výber máte niekoľko originálnych pastelových prevedení.  Vylepšené svetlá od značky Spanninga vám zaručia bezpečnosť aj za šera a skvelú viditeľnosť v každých podmienkach. Súčasťou dodávky elektrobicykla sú zadný nosič a bezpečnostná QR svorka.


 

 

Janko Hruska

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.