logo
0
0 €
  • Domov
  • Blog
  • Novinky
  • Spoznajte skladacie elektrické bicykle EOVOLT: Čo ponúkajú a ktoré modely na trhu sú tie najlepšie?
Zdieľať

Spoznajte skladacie elektrické bicykle EOVOLT: Čo ponúkajú a ktoré modely na trhu sú tie najlepšie?

Chcete jazdiť na elektrobicykli, ale vadí vám jeho veľkosť a hmotnosť? Skúste bicykel, ktorý môžete bez problémov zložiť a tak výrazne zmenšiť jeho potrebnú úložnú plochu. To všetko pri zachovaní všetkých predností elektrobicykla a navyše, s overenou značkou EOVOLT. Ľahká konštrukcia, spracovanie a výkon vás pozitívne prekvapia, uvidíte!

Spoznajte skladacie elektrické bicykle EOVOLT: Čo ponúkajú a ktoré modely na trhu sú tie najlepšie?

História a súčasnosť značky Eovolt 

Skladacie bicykle EOVOLT predstavujú to najlepšie, čo je v súčasnosti na trhu v segmente elektrických skladacích bicyklov. Jedná sa o prestížnu francúzsku značku, ktorá sídli v meste Bourges v známom turistickom regióne Centre - Val deLoire.

 

Historicky mladá značka začala s produkciou prvých modelov síce až v roku 2018, no takmer okamžite sa stala hitom na trhu. Za tento úspech vďačí prevratnému dizajnu, vysokej kvalite prevedenia aj niekoľkým technickým špecialitám. Najznámejšou je umiestnenie batérie do sedlovky, vďaka čomu si bicykel udržuje neopakovateľný vzhľad. 

 

Po svojom nástupe začala s obchodnou expanziou do viacerých krajín a rýchlo sa stala obľúbenou značkou rekreačných aj akčnejších cyklistov po celom svete.
 
Vysokú kvalitu a jedinečnosť každého výrobku zaručuje stále monitorovanie celého procesu výroby a to od prvej súčiastky až po finálny produkt. Treba pripomenúť aj to, že kompletná montáž sa realizuje v domovskom závode priamo vo Francúzsku.

 

 

Nastolený trend prvotriednej kvality pomáhajú zabezpečovať aj renomovaní dodávatelia jednotlivých komponentov, ako sú napríklad Shimano alebo Samsung. Výrazným plusom sú odborníci na všetkých úsekoch výroby a k pokračujúcemu obchodnému úspechu značky pomáhajú aj obchodné zastúpenia v stále nových krajinách.

 


 

 

Elektrický a skladací bicykel? Samozrejme, do mesta aj na výlety!

Potrebujete sa rýchlo a bezpečne presunúť v mestskej prevádzke, alebo máte chuť na výlet v prírode? Pre našeelektrické skladacie bicykle to nie je žiaden problém. Ako doma sa cítia na všetkých povrchoch, či sa jedná o asfalt alebo nespevnená plocha.

 

Ak ide o prehľad vlastnosti, parametrov a výhod, tak:

 

·treba začať predovšetkým s ich najväčšou výhodou, ktorou je možnosť zloženia celého stroja na polovičku pomocou zopár jednoduchých úkonov

 

·za veľkú pomoc môžeme považovať možnosť tlačiť bicykel pred sebou aj v zloženom stave, pozor ale, ťahať ho je výrobcom prísne zakázané

 

·sa môžeme zamerať na rôzne časy nabíjania batérií, ktorých rozdielne doby záležia od výkonu akumulátorov ako aj úrovne ich opotrebovania

 

· je zaujímavosťou rozdiel v napájaní osvetlenia, kým predné získava energiu priamo z batérie bicykla, zadné svetlo má vlastnú nezávislú batériu

 

· je k dispozícii výber z viacerých druhov bicyklov, ktoré delíme podľa veľkosti rámu výkonu motora, výšky kolies, farebného prevedenia aj nosnosti

 

 

·upriamujeme pozornosť na fakt, že v prípade neočakávaného vybitia batérie môžete pokračovať v ceste ďalej tak, ako na bežnom bicykli

 

 

Výhodou skladacích elektrických bicyklov je ich batéria, vďaka ktorej dokážu aj menej zdatní jazdci uskutočniť dlhšie alebo náročnejšie jazdy. Ak plánujete ťažšie trasy, určite odporúčame bicykel s čo najvyšším výkonom. Naopak, na kratšie dojazdy postačí aj základný typ. V každom prípade platí, že si vyberiete bez ohľadu na terén!

 


Charakteristika, parametre a najlepšie funkcie značky

Bicykle EOVOLT patria medzi špičku vo svojom segmente vďaka nekompromisnému tlaku na vysokú kvalitu nielen vo vývoji ale aj pri výrobe. K honoru top značky prispievajú niektoré jedinečné konštrukčné prvky a skvelé technické parametre.

 

 

Medzi najdôležitejšie vlastnosti a funkcie zaraďujeme:

 

Konštrukcia prémiového prevedenia: Hliníková konštrukcia je vyrábaná tak, aby bola čo najviac ergonomicky prispôsobená ľudskému telu. Špecialitou sú ručne brúsené a leštené zvary, vďaka čomu pôsobí povrch rámu viditeľne elegantnejšie.

 

Vyberateľná batéria so zabezpečením: Nevšedné umiestnenie vyberateľnej batérie priamo v sedlovke prispelo nielen k zvýšeniu atraktivity, ale je aj veľmi praktické. Výborným doplnkom je bezpečnostný kľúč na uzamknutie batérie v meste.

 

Výkonný motor a komfortné radenie: Špičkový motor s technickými parametrami 250 W a 36 V v kombinácii s výkonnými batériami zaručuje dojazd až do 100km. Maximálny počet rýchlostí je 7, ich využitie závisí predovšetkým od náročnosti jazdy.

 

Kvalitné a bezpečné hydraulické brzdy: Bezpečnosť bicykla sa posudzuje najmä od jeho schopnosti zastaviť na čo najkratšej vzdialenosti. Z toho dôvodu bicykle EOVOLT využívajú špičkové a overené hydraulické kotúčové brzdy značky NUTT.

 

Odolné a špičkové pneumatiky: Široké pneumatiky zo zosilnenou pevnosťou a reflexnými páskami výrazne znižujú riziko defektu, alebo iného mechanického poškodenia. Ich veľkosť záleží od druhu bicykla a obuté sú na hliníkových ráfikoch.

 

 

Palubný počítať aj USB nabíjanie: Samozrejmosťou je vynikajúci a prehľadný palubný počítač s LCD displejom, ktorý zaznamenáva všetku aktivitu. Skvelým doplnkom je integrovaný USB port, vďaka ktorému si môžete nabíjať svoj telefón.

 


Ktoré skladacie Eovolt elektrobicykle odporúčame?

Vo výrobnom programe spoločnosti EOVOLT je viacero výborných druhov skladacích elektrobicyklov. Ich prednosťou sú okrem skvelých technických parametrov aj výborná skladnosť, jednoduché zloženie a originálny dizajn určujúci trend.

 

 

V našej ponuke nájdete najmä tieto značkové modely:

City 4-speed

 

 


Ak hľadáte ideálneho prepravcu do mesta a na kratšie trasy, tak City 4 - speed  je určený presne pre vás. Je rýchly, dobre vypadá, zložíte ho za pár sekúnd a vďaka malým rozmerom sa dá odložiť takmer kdekoľvek, napríklad aj za dvere kancelárie!

 

Z jeho najlepších parametrov a vlastností vyberáme:

 

·jeho rozmery po zložení sú neuveriteľných 58 x 75 x 42 cm

 

·doba plného dobitia elektrobatérie je maximálne 3 až 4 hodiny

 

·výkonný motor má 4 rýchlosti a vyvinie rýchlosť 25 km/h

 

·maximálna nosnosť je 105 kg, pričom váha bicykla je 14 kg

 

·s dojazdom 50 km sa stanete kráľom mestských komunikácií

 

 

Tento skvelý skladací elektro bicykel vhodný pre všetky vekové kategórie je vďaka svojej nosnosti určený takmer pre každého. Jeho prednosťou sú okrem dojazdu a rýchlej dobe dobíjania aj účinné brzdy, čo je pri cestovaní v mestských podmienkach obzvlášť dôležité. V ponuke je v bielej, modrej, červenej alebo striebornej farbe.

 

Confort

 

 


ZaujímavýConfort určený pre dlhšie jazdy mestom, ale aj do nenáročného terénu, prekvapí tak výbornými parametrami, ako aj nádherným dizajnom. Štýlové zosilnené pneumatiky a pohodlný posed zabezpečia potrebný komfort pri jazde kdekoľvek.

 

Pre bližšie zoznámenie sme vybrali tieto informácie:

 

·výnimočný dojazd 100 km vás dostane takmer kdekoľvek

 

·integrovaná batériu Samsung má čas dobíjania 5 - 6 hodín

 

·skvelý 250 W motor využijete naplno vďaka 7 rýchlostiam

 

·vo výbave sú blatníky a integrované predné a zadné svetlá

 

 

·po rýchlom zložení ho môžete tlačiť bez obmedzenia

 

 

Ak si chcete zadovážiť spoľahlivý, atraktívny a súčasne kvalitný bicykel, model Confort ním rozhodne môže byť. Jeho elektropočítač s LCD monitorom vám dodá všetky informácie o parametroch jazdy, úrovni dobitia batérie aj dojazdu. Pri jeho kúpe od nás dostanete ako darček zdarma zvonček a prilbu Melon podľa vlastného výberu!

 

 

 

Morning 16"

 

 


Model Morning 16 patrí medzi menšie a ľahšie bicykle, ktoré sú určené skôr na kratšie trasy, napríklad do mesta. Výkon jeho motora a kapacita batérie sú však dostatočne veľké, takže sa s ním nestratíte ani na menšom výlete na nespevnených cestách.

 

Medzi jeho prednosti môžeme s prehľadom zaradiť:

 

·kotúčové brzdy a 16 palcové kolesá sú zárukou bezpečnosti

 

·jednoduché zloženie a rozloženie za niekoľko sekúnd

 

·4-rýchlostný motor si poradí aj s ťažším a hornatým terénom

 

·dojazd 50 km a rýchlosť 25km / hod sú ideálne do mesta

 

 

·výkonná odnímateľná batéria s uzamykaním proti odcudzeniu

 

 

Nie je dôležité, kam sa na tomto tátošovi vydáte, pretože jazdu na ňom si vychutnáte vždy. Je to vďaka nielen jeho skvelým technickým parametrom, ale aj prepracovanej konštrukcii a mäkkému pohodlnému sedlu. Príjemným bonusom je vstavaný USB port, cez ktorý si dobijete smartfón. Skvelá „vychytávka“ do mesta aj prírody, že?

 

 

 

Afternoon 20"

 

 


Elektrický bicykelAfternoon 20 je kráľom v kolekcii EOVOLT. Skvelo sa hodí nielen do mestskej džungle, ale bez problémov zvládne aj výlet do prírody. Určený je pre každého cyklistu a jeho robustnosť a nevšedný dizajn majú aj praktický význam!

 

Medzi najdôležitejšie parametre a vlastnosti patria:

 

·jeho skvelé vlastnosti zosobňuje aj odpružená predná vidlica

 

·dojazd 100 km ho predurčuje na dlhšie jazdy bez obmedzení

 

·lithiová batéria Samsung sa na 100% dobije za 5 či 6 hodín

 

·vedenie káblov v konštrukcii prispieva k elegantnému dizajnu

 

 

·špecialitou je nadimenzovaných až 7 rýchlostných stupňov

 

 

Ide o najväčší a najvýkonnejší zo všetkých elektrobicyklov EOVOLT a patrí zároveň medzi najkrajšie. V ponuke ho máme v 6 farbách, ku každej sa výborne hodia aj pásikavé široké pneumatiky, vylepšené svetlá Spanninga a dokonale ručne vyleštené zvary. Jeho kúpou tak urobíte veľkú radosť celej rodine, vrátane aktívnych seniorov.

Janko Hruska

Prihláste sa na odber nášho newslettera

Už nikdy nezmeškajte novinky zo sveta Origos.